• Verzending met PostNL: € 6,75. Vanaf € 50,- gratis verzending. Ophalen bij Gasterij Koningswinkelhof: Gratis.
  • Verzending met PostNL: € 6,75. Vanaf € 50,- gratis verzending. Ophalen bij Gasterij Koningswinkelhof: Gratis.

Mijn dressing en sauzen recepten

Hoe wordt mijn saus en dressing gemaakt?

Al mijn sauzen & dressings bereid ik vers in de keuken van ons restaurant Gasterij Koningswinkelhof waarbij gewerkt wordt volgens alle haccp normen. Elke saus of dressing kent zijn eigen bereidingswijze en recept waarbij nauwkeurig alles afgewogen wordt om een constante kwaliteit en smaak te garanderen. Vervolgens worden de producten verpakt, gecodeerd en opgeslagen in onze koeling. Elke verpakking is voorzien van een volledig etiket met houdbaarheidsdatum, ingrediëntenlijst en allergenen benoeming.

Nieuwe dressing kopen? Nieuwe saus kopen? Nieuwe producten ontwikkel ik door mijn idee eerst gedurende een lange tijd te proberen totdat ik de beste smaak te pakken heb. Wanneer ik helemaal tevreden ben worden de ingrediënten op een rij gezet en wordt de saus of dressing getest op houdbaarheid. Als alles klopt, kunnen de etiketten gedrukt worden en kan ik het product aanbieden in mijn webshop. Vervolgens kunt u uw saus bestellen en zal Hofsaus deze keurig bij u af laten leveren.

Lekkere saus inspiratie!

De inspiratie in mij komt voort uit veel nadenken over smaakcombinaties in gerechten. Het zijn de groenten, het vlees en de vis die vragen voor een lekkere saus. Een bepaald gerecht vraagt voor een bepaalde smaak welke ik in de saus probeer te vinden totdat ik deze gevonden heb.

Inspiratie van collega's. Leren van elkaar is een belangrijk gegeven in de professionele keuken. Er zijn dan ook een aantal van mijn sauzen en dressings die niet afkomstig zijn uit eigen bevindingen. Deze zijn doorgegeven van chef naar chef en ingevuld naar eigen smaak.