• Verzending met PostNL: € 6,75. Vanaf € 50,- gratis verzending. Ophalen bij Gasterij Koningswinkelhof: Gratis.
  • Verzending met PostNL: € 6,75. Vanaf € 50,- gratis verzending. Ophalen bij Gasterij Koningswinkelhof: Gratis.

Over Hofsaus

Vanuit de keuken van ons restaurant Gasterij Koningswinkelhof bereid ik al jaren gerechten waarmee ik (van horen zeggen) onze gasten gelukkig mag maken. Daaruit blijkt weer dat lekker eten gelukkig maakt! Regelmatig werd mij door gasten gevraagd of het mogelijk was een bepaalde saus of dressing te kopen om mee naar huis te nemen. Meestal probeerde ik hier dan ook waar mogelijk gehoor aan te geven. Het zaadje was gepland! Op een gegeven moment kwam er wat ruimte om hier dieper over na te denken. En zo ontstond Hofsaus! Na een lange zoektocht naar verkoopmanieren, verpakkingsmaterialen en bereidingswijzen kan ik nu van start met een klein assortiment uit onze eigen keuken. Er is nog genoeg inspiratie! Dus houdt ons in de gaten.

Wie ben ik

Mijn naam is Cris en samen met mijn partner Leon run ik al 10 jaar Gasterij Koningswinkelhof. Ik als chef in de keuken, Leon als chef in het restaurant. Ik houd ontzettend veel van lekker eten en ben er dan ook elke dag mee bezig. Eten moeten we toch, dus laat het dan ook lekker zijn!

Wie is Gasterij Koningswinkelhof

Onze Gasterij is gelegen in het buitengebied van Valkenburg in het zuiden van Limburg. Geopend voor zowel lunch als diner. Met gastvrijheid en kwaliteit proberen wij onze gasten te binden, wat tot op heden prima lukt. Op onze lunch- en dinerkaart zijn uiteraard veel van mijn sauzen en dressings terug te vinden. De sauzen van Hofsaus zijn hier ook te koop!